Wat zijn de mogelijkheden

 

1.Persoonlijke verzorging

Ik kan hulp bieden bij ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) hierbij kan men denken aan persoonlijke verzorging zoals hulp bij het scheren, wassen/douchen, aankleden en het gaan naar het toilet. Ook de verzorging van maaltijden en het goed laten verlopen van medicatie gebruik behoort tot deze categorie.2.Begeleiding

We kunnen onderscheid maken in letterlijke en figuurlijke begeleiding. Bij letterlijke begeleiding kunt u denken aan begeleiding bij het boodschappen doen, een dagje uit, maar ook begeleiding naar een arts of specialist behoort tot de mogelijkheden.
Bij figuurlijke begeleiding denk ik meer aan het ondersteunende gesprekspartner zijn als het gaat om verwerking maar ook het begeleiden van veranderingen die ziekte in het leven hebben teweeg gebracht. Ondersteuning van uw partner en familieleden of mantelzorgers als er sprake is van dementie of niet-aangeboren hersenletsel. Ook het aanvragen van hulpmiddelen / aanpassingen of administratieve taken behoren tot de mogelijkheden.

Begeleiding van gezinnen.

Soms kan het nodig zijn dat een gezin voor een korte of langere tijd begeleiding nodig heeft. Het kan gaan om ( tijdelijke) uitval van de moeder, maar het kan ook zijn dat er in een gezin kinderen zijn met een (aanverwante)autistische stoornis. Ook op dit gebied heb ik ervaring op gedaan en zou ik u eventueel verder kunnen helpen.

3. Verpleging
Op het gebied van verpleging kan ik u helpen bij het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, a.o het geven van injecties, het verwisselen van een urinekatheter, het verzorgen van een wond, het verzorgen van een stoma of het geven van een sonde voeding. Ook het verzorgen en het bewaken van een infuus en de zorg rondom thuisbeademing en tracheacanule vallen binnen mijn bekwaamheden.

 

Soms komt het voor dat de gevraagde zorg voor 1 persoon teveel wordt, dan is het mogelijk om samen met mijn collega's een team te vormen die de totaalzorg gaat verlenen. Op deze manier voorkomt u dat er steeds wisselende mensen bij u over de vloer komen.


4. Aangepast vakantieverblijfVoor meer informatie:

 

www.christelijkevakantiesite.nl/
   
www.dekleinebelties.nl

Bekijk de folder (PDF)


zuster

Sinds 1 januari 2016 werk ik ook als zuster in de buurt met tientallen ZZP collega’s samen,
die allen zelfstandig werkende zorg professionals zijn. www.zusterindebuurt.nl

 

   

Ik ben in het bezit van een rolstoelfiets.
Deze is ook te huur.
Voor meer informatie bel dan een van deze nummers

Tel.: 0528-272867
Mobiel: 0614619890