Wie is Alie Wanders : Zorg. Persoonlijk bij u thuis.


Na jaren bij een thuiszorg organisatie te hebben gewerkt, werk ik : Alie Wanders sinds juni 2010 als zelfstandige verzorgende I.G-er niveau 3 in de thuiszorg.

De belangrijkste reden om zelfstandig als freelancer te werken was om meer tijd en aandacht te hebben voor optimale zorg. Zorg die daadwerkelijk aansluit bij de wensen en de behoeften van de cliŽnt.

Ik vind het prettig om mij als een "gast" bij de cliŽnt thuis op te stellen, zodat deze ook zoveel mogelijk de regie zelf in de hand kan houden.

Om mijn werk zo goed mogelijk uit te voeren volg ik regelmatig bijscholing gericht op de zorgvraag en/of ziektebeelden. Verder blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in mijn vakgebied door het lezen van vakbladen zoals: Nursing, en het lidmaatschap van de beroepsvereniging VenVn.

Tevens ben in het bezit van een Keurmerk

Door mijn werk, opleiding en levenservaring voel ik mij ervaren en kan daardoor inspelen op diverse en soms complexe zorgvragen. In combinatie met lichamelijke zorg vind ik het ook belangrijk om mensen ( als ze dat willen in hun geestelijke moeiten nabij te staan. Ik heb daarvoor een cursus bij Koinonia gevolgd.

 

KvK nummer 1141907

In bezit van een VAR-WUO verklaring van de belastingdienst

In bezit van een VOG (Verklaring omtrent gedrag)

Lid van de Cooperatie Zelfstandige Zorgprofessionals

Lid van de V&VN (Beroepsvereniging voor zorgprofessionals)

-Kwaliteitsregister IG verzorgende

-Klachtenbehandeling Zelfstandigen

-AWBZ gecontracteerd

VenVN Nursing De ZorgProfessional Koinoia Per Saldo Coban Keurmerk